Bangolfskola

I samarbete med Svenska Bangolfförbundet och FR-SISU arrangerar vi Bangolfskola varje sommar på grundskolans sommarlov.

Bangolfskolan har gratis träning varje tisdag kl 17-18.30 från den 14 juni till och med den 23 augusti. Vi håller till på vår fina anläggning som ligger på Norrvalla precis invid Eddahallen.

Sommarskolan är gratis för dig som är barn/ungdom och finansieras av projektstöd via RF och Skellefteå Bangolfklubb. Våra tränare är utbildade bangolfinstruktörer och utbildade för att jobba med ungdomar. Du behöver ingen egen utrustning för att delta i vår bangolfskola. Varje träning avslutas med fika eller glass till alla deltagare och vi bjuder självklart föräldrar på kaffe om ni stannar kvar på banan.

Hos oss har ni möjlighet att teckna medlemskap inkl obegränsat spel hela säsongen. Kostnad för detta är 400/700 kr (ungdom) och 600/1000 kr (vuxen) beroende på om man vill träna på sommaren eller hela året. Och ni får självklart låna utrustning när ni kommer om ni inte har egen. När och om du känner dig mogen, finns möjlighet att tävla, men det är inget vi fokuserar på. Viktigast är att du trivs hos oss. 

Bangolf är  en aktivitet som passar nästan alla åldrar och vill man ha en gemensam sport i familjen, så passar bangolf riktigt bra.

Välkommen till oss - hoppas vi ska ha kul tillsammans!

 BS3 

 


  • Skribent: Anders Näslund
  • Uppdaterad: 2023-03-22